gundem
İl Başkanı Yaşar'dan Korsanların Elinden Kurtarılan Hemşehrimiz Buran'a Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Fatih Yaşar Nijerya açıklarında kaçırılan Mozart gemisinden kurtarılan hemşehrimiz Gökhan Buran'ı ziyaret etti.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Fatih Yaşar Nijerya açıklarında kaçırılan Mozart gemisinden kurtarılan hemşehrimiz Gökhan Buran'ı ziyaret etti ve sosyal medya hesabında ziyaretinden bir kare paylaştı.
Nijerya açıklarında kaçırılan Mozart gemisinden kurtarılan hemşehrimiz Gökhan Buran'ı ziyaret eden Yaşar;
''Nijerya'da korsanlar tarafından gemilerinden kaçırılıp rehip alınan daha sonra Devletimizin girişimleri ile ailelerine kavusan gemi mürettebatından hemşehrilerimiz Gökhan Buran ve ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Allah tekrarını yaşatmasın.'' açıklamalarında bulundu.